ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΔΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

  1. Αν το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό από κατασκευαστικό λάθος , μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την αγορά σας. Αυτό θα αντικατασταθεί με ένα νέο, και θα σας αποσταλεί άμεσα.
  2. Αν ένα προϊόν χαλάσει μέσα στο χρονικό διάστημα της εγγύησης, μπορείτε να το στείλετε σε εμάς, και στα πλαίσια της εγγύησης θα επισκευαστεί ή θα αντικατασταθεί ή θα σας εκδοθεί πιστωτικό αντίστοιχης αξίας, για επόμενη αγορά σας. Το πιστωτικό ισχύει για 6 μήνες από την έκδοση του.
  3. Αν σας στείλαμε διαφορετικό προϊόν από αυτό που παραγγείλατε, θα το αντικαταστήσουμε με το σωστό αφού πρώτα παραλάβουμε το λάθος προϊόν το οποίο πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και στην αρχική του συσκευασία.

Τα έξοδα αποστολής προς την εταιρία μας και επιστροφής προς τον καταναλωτή, βαραίνουν πάντα τον καταναλωτή, εκτός της περίπτωσης που έχετε παραλάβει άλλο είδος από αυτό που παραγγείλατε (3) όπου τα έξοδα επιβαρύνουν την εταιρία μας.  Εφιστούμε την προσοχή σας για περιπτώσεις άσκοπης αποστολής όπως πχ για προϊόντα εκτός εγγύησης ή για προϊόντα που η εγγύηση καλύπτεται άμεσα από τον κατασκευαστή. Γι αυτό πριν προβείτε σε αποστολή ελέγξτε την εγγύηση του είδους και τον φορέα που καλύπτει την εγγύηση.

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντος θα πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα επιστροφής προϊόντος που θα βρείτε εδώ, και να την αποστείλετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι επιστροφές γίνονται στην διεύθυνση που αναγράφετστην φόρμα, και θα πρέπει να αποστέλλονται αφού σας απαντήσουμε στην αίτηση σας.