Πληροφορίες

Όροι χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η άδεια λήψης η/και εκτύπωσης δεδομένων μέσω downloading από το itfactory.gr ειναι επιτρεπτή σε χρήστες αποκλειστικά για προσωπική χρήση, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θίγονται δικαιώματα περί πνευματικής ιδιοκτησίας και δεν τροποποιούνται, ή αλλοιώνονται εμπορικά σήματα, του itfactory.gr και κάθε τρίτου, φυσικού 
ή νομικού προσώπου. Η IT FACTORY SYSTEMS AE μπορει να ανακαλέσει την την αδεια λήψης δεδομένων μονομερώς, μέ αλλαγή των όρων χρήσης.

 

Οι πελάτες του itfactory.gr μπορουν να χρησιμοποιούν υλικό και για εμπορική χρήση, με την προυποθεση ότι πληρούν τους ανωτέρω όρους και πάντα με έγγραφη προσυννενόηση με την εταιρία. Ως έγγραφη συννενόηση εννοείται η και από τις δύο πλευρές υπογεγραμμένη συμφωνία που αναλύει τους όρους χρήσης τών δεδομένων.
To υλικό που λαμβάνουν οι πελάτες ή χρήστες, μέσω download ή αντιγραφής, ανήκει στην εταιρία ή σε αλλη εταιρία που έχει επιτρέψει την χρήση του υλικού στην ΙΤ FACTORY. Ως εκ τούτου, τα πνευματικά δικαιώματα παραμένουν στην IT FACTORY και στις εταιρίες που τα έχουν παραχωρήσει σε αυτήν.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα itfactory.gr ειναι κατασκευασμένο πάνω στις πιο συγχρονες πλατφόρμες ανάπτυξης, και με αυτόν το τρόπο η ασφάλεια του ειναι η πλέον τεχνολογικά πρόσφατη. Επιπλέον οι χρήστες για να πραγματοποιήσουν συναλλαγές πρέπει να βάλουν οι ίδιοι τον προσωπικό τους κωδικό πρόσβασης για να εχουν πρόσβαση σε τιμές στο ιστορικό τους αλλα και σε νέες αγορές. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η βέλτιστη προστασία προσωπικών δεδομένων του χρήστη. Σε περίπτωση συναλλαγών με πιστωτική κάρτα, τότε αυτόματα ο αγοραστής μεταφέρεται στο ασφαλές περιβάλλον της Alpha Bank, οπου εκεί πραγματοποιεί την συναλλαγή του, και προστατεύεται απο τα συστήματα της τράπεζας.

Οι συναλλαγες που γίνονται μεσω του it factory.gr διέπονται από την ευρωπαική και ελληνική νομοθεσία για το ηλεκτρονικό εμπόριο.