Πληροφορίες

Προσωπικά δεδομένα

Το itfactory.gr σας ζητά να δηλώσετε τα στοιχεία σας προκειμένου να πραγματοποιήσετε παραγγελίες, ή να εγγραφείτε στις λίστες ενημερώσεων που συχνά αποστέλλουμε. Τα δεδομένα που δηλώνετε στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται  αποκλειστικά απο την εταιρία μας και για την εξασφάληση της λειτουργίας της ιστοσελίδας μας, και των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Η χρήση αυτών των δεδομένων δεν επιτρέπετε από τρίτους, χωρίς την τήρηση των διατάξεων του νόμου σχετικά με την προστασία από επεξεργάσια δεδομένων. 

Το itfactory.gr σας ζητάει μόνο τα στοιχεία αυτά που αφορούν την τιμολόγηση των προιόντων που παραγγέλνετε, στοιχεία διευθύνσεων για τίς παραδόσεις τών εμπορευμάτων και στοιχεία επικοινωνίας για την ενημέρωσή σας περί παραδόσεων αλλά και νέων προίόντων που έφθασαν στην εταιρία μας.

Ο επισκέπτης του itfactory.gr μπορεί να περιηγηθεί στις σελίδες του site, χωρίς να δηλώσει κανένα προσωπικό του στοιχείο. Αυτό πρε΄πει να το κάνει μόνο όταν αποφασίσει να κάνει αγορά ή να ζητήσει να του αποστέλλονται ενημερώσεις.