Πληροφορίες

IT FACTORY - Tαυτότητα

Με πάθος για την τεχνολογία και τα υπέροχα προϊόντα που την περιτριγυρίζουν, ξεκινήσαμε απο το 2012 το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Το ΙΤFactory (information technology factory) ειναι ενα ηλεκτρονικο κατάστημα, αλλα και ενα ''εικονικό εργοστάσιο'' γνώσεων για τα πρόϊόντα, συντονισμού για να εξυπηρετήσουμε και να εκτελέσουμε τις παραγγελίες των πελατών μας, αλλα και για να συναρμολογήσουμε τους υπολογιστές μας, και τέλος εργοστάσιο επισκευών για ότι προϊόν μας εμπιστεύεστε την επισκευή του.

Από το 2012 που αρχίζει η δραστηριότητα του IT FACTORY.GR, επιδιώκουμε και αποτελεί εταιρική μας ευθύνη, να λειτουργούμε με ακεραιότητα και σεβασμό προς τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους ανθρώπους της εταιρίας μας.

Η εταιρία μας IT FACTORY SYSTEMS AE εχει αποκτήσει μία μεγάλη βάση πελατών, σε όλη την χώρα. Διακινούμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων πληροφορικής, και εικόνας-ήχου, με συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού αλλά και όλους τους σημαντικούς οίκους και αντιπροσωπείες που υπάρχουν στην Ελλάδα.

Με ευθύνη για την εξυπηρέτηση σας, και συνεχή επιμόρφωση των στελεχών μας, πιστεύουμε ότι μπορούμε να σας παρέχουμε εκτός από τα είδη του καταστήματος, και ολοκληρωμένη υποστήριξη και υπηρεσίες σε κάθε αναγκη σας που αφορά πληροφορική και προϊόντα τεχνολογίας. Για υποστήριξη, και παραγγελίες ειδών που δεν βρίσκετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα καλέστε μας στο 210 9351500 και ενας συνεργάτης μας θα συννενοηθει μαζί σας για να σας προτείνει την λύση που ταιρίαζει σε εσάς ή στην εταιρία σας.